Lad os stå for din kloakspuling og -rensning

Har du problemer med tilstoppede rør og afløb? Så er det nok tid til en kloakspuling eller kloakrensning.

Hos LT Kloakservice tilbyder vi akut kloakspuling, da problemer med tilstoppede rør skal løses hurtigst muligt. Hvis ikke kloakken spules kort tid efter, øges risikoen for højere og dyrere beredskab. Det betyder i de fleste tilfælde, at vi er nødsaget til at sende en slamsuger.

Uanset situationen er vi som oftest på adressen på dagen inden kl. 16:00. Det gælder i Roskilde, København samt på Amager og resten af Sjælland.

4 typiske kloakproblemer:

  • Stoppet toilet
  • Stoppet kloak
  • Stoppet afløb
  • Stoppet vask

Stoppede toiletter og kloakker kræver akut kloakspuling, hvor et stoppet afløb ikke lægger an til videre panik. En stoppet vask kræver i nogle tilfælde ikke andet end rådgivning, der guider dig til at løse problemet på egen hånd.

Når du ringer til os med et problem, er det vigtigt, at du giver os en præcis beskrivelse af problemet, da det har en indflydelse på vores vurdering af de nødvendige redskaber, og hvor akut problemet er.

Forebyggende kloakspuling

Du har altid mulighed for at bestille en forebyggende spuling, hvis du har på fornemmelsen, at kloakkerne ikke har været gennemgået i en længere periode. På den måde sikrer du dig, at kloakken ikke stopper til, og at rørene er rene.

Vi anbefaler, at du får en TV-inspektion efter kloakspuling, så du kan se, hvilken tilstand kloakken er i. Hvis der er rødder i rørene, kan vi med vores rodskærer klare de fleste typer rødder.

Derudover tilbyder vi også:

Vi ser frem til at høre fra dig.