Relining og renovering af afløb og faldstammer

Afløb og faldstammer udgør en stor del af boligen og den daglige rutine. Det er derfor vigtigt, at ledningsnettet fungerer optimalt. Findes der ingen nyere kontrolrapporter over dine faldstammer, bør der bestilles et eftersyn hurtigst muligt.

Relining er en forholdsvis ny teknik inden for renovering af faldstammer, kloak- og afløbsrør. Teknikken gør det muligt at reparere ødelagte ledningsnet indefra, uden at nedlægge vægge eller grave gulve op. Relining er den mest optimale løsning, hvis dine faldstammer og rør skal sikres nu og de næste mange år frem.

Faldstammer uden relining har en levetid på cirka 40 år, og hvis blot et af rørene springer, er det et omfattende problem at få løst. Derfor anbefaler vi altid at afløb og faldstammer gennemgår en renovering med relining – inden det går galt.

Fordele ved relining af faldstammer

  • Nye, holdbare rør
  • Levetid på 50+ år
  • Materialerne tåler mekanisk rens
  • 60% elasticitet
  • Tåler varme og kulde
  • Minimale gener for dig

Vi løser opgaven hurtigt og professionelt, så du ikke behøver at flytte under arbejdet.

Sådan går vi til opgaven

Hos LT Kloakservice starter vi altid med at undersøge problemet, for dernæst at gennemgå opgavens omfang med dig. Vi går først igang, når alle parter er indforstået med proceduren for renoveringsprocessen:

  1. Analyse af ledningsnettet
  2. Gennemgang og planlægning af opgavens omfang
  3. Praktiske informationer: Strøm, vand, eventuel annoncering til andre beboerne etc.

Under selve renoveringsprocessen starter vi altid med at afdække gulve og at afmontere toiletter og vandlåse i de rum, hvor opgaven skal udføres. Derfra går vi igang med rensning af rørene, som vi spuler og lader tørre. Derefter går vi igang med relining til et nyt, elastisk rør, som har en tykkelse på ca. 3 mm.

Når arbejdet er klaret, efterlader vi naturligvis rummene i samme stand, som da vi kom, og afløbene vil være klar til brug blot et par timer efter indgrebet.

Vi dokumenterer og evaluerer

Vi kvitterer altid med dokumentation i form af TV-inspektion samt egen kontrolrapport, som udleveres til bygherren. På den måde sikrer vi os, at resultatet og forløbet lever op til alle krav og forventninger.

Kontakt os i dag for et tilbud på relining af dine rør.