Undgå problemer – få en pålidelig service

Har du en septiktank eller en regnvandsbrønd, skal du være særligt opmærksom på, hvornår du skal have en tømning eller rensning. Får du ikke ordnet det i tide, kan det få meget ubehagelige følgere

Tømning af septiktanke

Hos LT Kloakservice laver vi gerne en aftale med dig om, at vi kommer og tømmer din septiktank, inden det går galt. En septiktank skal tømmes minimum én gang om året, og alt efter brugen, skal den tømmes oftere.

Vi hjælper dig gerne med at vurdere, hvor ofte du skal have tømt din septiktank – og på baggrund af dette laver vi en aftale.

Opdager du, at du akut har brug for en tømning af tanken, kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette.

Rensning af regnvandsbrønd

Oftest passer en regnvandsbrønd sig selv, men det sker, at der samler sig blade, jord og affald i brønden, og så får regnvandet svært ved at løbe væk.

Er din brønd placeret tæt på huset, kan du risikere at få fugtskader i dit fundament, hvis brønden løber over. Derfor bør du få renset din brønd en til to gange om året, alt efter hvor udsat den er.

Vi hjælper gerne med rensnings af din brønd eller beholder, ligesom vi kan vejlede i, hvordan du selv kan sørge for, at mindst muligt skidt kommer ned i brønden.
Vi foreslår en fast aftale om, at vi kommer forbi og tømmer brønden – eksempelvis inden de vådeste måneder på året. Så behøver du ikke at frygte de store regnskyl.

Vi kører på hele Sjælland

Uanset om du bor på Amager, i København, Roskilde eller det øvrige Sjælland, kan LT Kloakservice hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale.