Lad os klare en TV-inspektion af din kloak

Som autoriseret kloakmester er vi specialister i og har mange års erfaring med TV-inspektion af kloakker. Med en TV-inspektion afklarer vi, om du bør få skiftet, renoveret, rottebekæmpet eller spulet din kloak.

​Hvornår er det en god idé med en TV-inspektion af kloakken?

Der kan være brug for en TV-inspektion af kloakken både i almindelige parcelhuse, etageejendomme og i sommerhusområder samt andre ejendomme med kloak.

En TV-inspektion kan vise, om der er rotter i kloakken, om der er brud på røret og derfor behov for reparation af en rørledning, og om rørledningen er tilstoppet og har behov for at blive renset / spulet.

Overvej derfor en TV-inspektion hvis:

  • ​Du vil være sikker på, at alt er som det skal være i din kloak.
  • Du har mistanke om rotter i jeres ejendom, på din grund eller i din kloak.
  • Du har mistanke om, at din kloak er (til)stoppet.
  • Du har mistanke om, at der er brud på en rørledning/kloak.

I tilfælde af at du skal have lavet reparationer eller udskiftning af kloakken eller et rør, og gerne vil have det betalt af  forsikringen, er det vigtigt, at du har dokumentation for behovet – det får du med optagelserne fra TV-inspektionen hos os.

Vi gør opmærksom på, at en TV-inspektion i nogle tilfælde kræver en kloakrensning eller slamsugning, inden vi kan gå i gang.

Hvordan foregår en TV-inspektion?

Vi starter med at optage med moderne, drejbare kameraer. Derefter kontakter vi dig, og du vil få resultaterne af optagelsen.

Alt efter om resultatet er, at vi har konstateret ”døde” rørledninger, tilstoppede rør/ledninger, problemer med rotter eller andet, kan vi lægge en plan (og hjælpe med dokumentation til forsikring) og hjælpe dig med udbedringen af din kloak.

LT Kloakservice giver altid gerne et et uforpligtende tilbud på dine opgaver.